Tooth gems

De tooth gem zal je glimlach jarenlang extra verblinden. Als u ooit van gedachten verandert, kan het eenvoudig worden weggepoetst tijdens een regelmatige schoonmaakbeurt bij uw tandarts.

GEEN BOREN VEREIST!

Het pijnloze proces van het aanbrengen van een tandsteen duurt slechts 15 minuten. Het oppervlak van het tandglazuur wordt geprepareerd met etsgel en een hechtmiddel, waarna de booth gem wordt gehecht met tandcomposiet. Het proces is vergelijkbaar met het bevestigen van beugels voor orthodontische beugels.

Gemiddeld blijven onze tooth gems 3 maanden tot 2+ jaren zitten.

Als je klaar bent om je stijl te veranderen, laat je tooth gem dan verwijderen door een professional. Als het eenmaal weg is, zou je tand weer moeten zijn alsof er nooit wat heeft gezeten.

Tooth Gem
Hoe blijven tooth gems aan de tandakken?

Tooth gem proces lijkt sterk op het proces van het plaatsen van orthodontische beugels. Dezelfde tandheelkundige materialen worden gebruikt en een uithardingslamp wordt gebruikt om het definitieve ontwerp op zijn plaats te zetten. Het hele proces duurt slechts ongeveer 15 minuten voor een eenvoudig ontwerp. Er is GEEN boren of pijn bij betrokken.

Is een tooth gem wel veilig?

Ja!!! Tooth gems zijn tandheelkundig veilig wanneer ze worden aangebracht door een gekwalificeerde professional. Als je klaar bent om van stijl te veranderen, kun je het juweel laten verwijderen door een tandarts. Ze zullen het er gewoon afhalen en overtollig materiaal wegpoetsen. Als het eenmaal is verwijderd, zl het zijn alsof het er nooit was.

Hoe lang gaan tooth gems mee?

Dat scheelt per persoon, maar tooth gems gaan meestal 3 tot 24+ maanden mee, afhankelijk van hoe je ervoor zorgt. Je kunt wachten tot ze er uiteindelijk af vallen, of ze kunnen op elk moment door een tandarts worden verwijderd.

Kunnen mannen ook tooth gems dragen?

Absoluut! Tal van mannelijke beroemdheden, waaronder rake, Odell Beckham Jr. en Travis Barker, hebben beroemde tooth gems. Jij kan dat dus ook!!!

Wat als ik niet precies weet welke tooth gem ik wil?

Geen probleem! Tijdens uw afspraak kunt u onze hele sieradenlijn in het echt zien en daaruit kiezen.

Kan ik mijn tanden bleken met tooth gems?

We raden ten zeerste aan om uw tanden te bleken voordat u een tooth gem krijgt. Als u ervoor kiest om dit te doen, kunnen bleken en een tooth gem tijdens dezelfde afspraak worden gedaan. U kunt uw tanden nog steeds witter maken met tooth gems, maar het gebied onder uw tooth gem wordt niet behandeld.

Wat voor soort tooth gems worden gebruikt?

Whitney’s Beauty Addicts gebruikt alleen tooth gems van topkwaliteit die veilig zijn voor gebruik in de mond, waaronder Authentieke loodvrije Swarovski, 18k en 22k gouden bedels en echt diamanten.

Kan ik mijn gebit nog laten reinigen door mijn tandarts/ mondhygienist?

Ja! U kunt en moet uw gebit blijven laten verzorgen door een tandarts. Uw mondhygienist kan uw tanden en tooth gems gemakkelijk reinigen en poetsen zonder ze te verwijderen.

Kan ik mijn elektrische tandenborstel nog gebruiken?

Ja! Zorg ervoor dat u slechts lichte druk uitoefent en een tandenborstel met zachte haren gebruikt.H

Hoe oud moet ik zijn om tooth gems te krijgen?

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om een tooth gem te krijgen. Cliënten jonger dan 18 jaar dienen hun ouder(s)/ voogd aanwezig te hebben bij de afspraak.