DUURZAAM ONTHAREN

Nieuw bij Whitney's Beauty Addicts!!!

INSTADEAL

PLAATS DIRECT EEN SELFIE VAN UW BEHANDELING BIJ WHITNEY'S BEAUTY ADDICTS OP UW PERSOONLIJKE INSTAGRAM/ FACEBOOK EN ONTVANG €5,- KORTING OP UW VOLGENDE BEHANDELING. EENMALIGE AANBIEDING. P.S. VERGEET ONS NIET TE TAGGEN.

VERWIJZING

VERWIJS EEN NIEUWE KLANT EN ONTVANG DIRECT 10% KORTING OP UW VOLGENDE BEHANDELING. HIERBIJ DIENT DE KLANT NATUURLIJK WEL VOOR DE BEHANDELING ZIJN GEWEEST OF SAMEN.

V.I.P. AFSPRAKEN

VANAF HEDEN IS HET VOOR DE WIMPER EXTENSIONS OOK MOGELIJK IN DE AFWIJKENDE UREN EEN AFSPRAAK TE PLANNEN WANNEER HET VOLGEBOEKT IS, ALS U MET SPOED GEHOLPEN WILT WORDEN OF EEN GEWENSTE TIJDSTIP BUITEN DE WERKTIJD WILT TEGEN HET DUBBELE TARIEF! WILT U BUITEN DE WERKTIJDEN EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR OVERIGE BEHANDELINGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA DE MAIL OF VIA WHATSAPP!

Combi Korting

BIJ MEERDERE PMU, MESOFILLER EN/ OF PLASMA LIFT BEHANDELINGEN OP DEZELFDE DAG KRIJGT U KORTING.

  • BIJ 2 BEHANDELINGEN 10% OP DE GOEDKOOPSTE BEHANDELING*
  • BIJ 3 BEHANDELINGEN 15% OP DE GOEDKOOPSTE BEHANDELING*

DIT GELDT NIET VOOR DE OVERIGE BEHANDELINGEN.

*acties kunnen niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen/ acties!

50+ Korting

BENT U 50+? DAN KRIJGT U STANDAARD 10% KORTING OP DE MESOFILLER EN/ OF PLASMA LIFT BEHANDELING. WEL GELDT ER EEN ID PLICHT BIJ HET AFREKENEN.DIT GELDT NIET IN COMBINATIE MET ANDERE ACTIES.

Wist u dat?

Wist u dat u bij Whitney’s Beauty Addicts ook kan pinnen? Of online via ideal kan betalen?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!!

Zoals bij de meesten van jullie bekend zijn, zit ik niet stil en blijf ik mezelf steeds doorontwikkelen om jullie het beste te kunnen bieden! Meldt je aan voor de nieuwsbrief en blijf zo ook up to date!