PMU Lippen

Natuurlijke Lipverbetering: Permanente Make-up voor Mooiere Lippen

Laat je lippen stralen met permanente make-up voor lippen bij Whitney’s Beauty Addicts. Met onze geavanceerde technieken en hoogwaardige pigmenten kunnen we jouw lippen een prachtige en langdurige kleur geven die perfect bij jou past, daarbij biedt het een natuurlijke manier om de lippen te accentueren en te verbeteren.

Wil je af van asymmetrische lippen, correctie van een hazenlip, of heb je je lipcontouren verloren door fillers? Misschien heb je last van vale of bleke lippen, of wil je donkere lippen oplichten? Of heb je smalle lippen die je graag voller wilt laten lijken?

Met permanente make-up kunnen al deze problemen worden aangepakt en kunnen je lippen worden verbeterd op een manier die er natuurlijk uitziet en aanvoelt.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor permanente make-up voor je lippen.

Permanente Make-up Lippen: Verbetering van Symmetrie en Natuurlijke Schoonheid

Pigmentatie van de lippen biedt niet alleen de mogelijkheid om asymmetrische lippen te corrigeren, maar ook om dagelijkse tijdsbesparing te realiseren bij het aanbrengen van make-up. Daarnaast bespaart u jaarlijks op kosten voor lip potloden en lippenstift. Bij permanente make-up voor de lippen zijn er diverse opties, allemaal afgestemd op uw specifieke wensen en gezicht. Enkele voorbeelden van permanente make-up voor de lippen zijn:

LIPLINER (ZACHTE CONTOUR)

Lippigmentatie kan een duidelijk zichtbaar of subtiel contour langs de lippen creëren. Naarmate we ouder worden, worden onze lippen vaak smaller en vermindert de doorbloeding, waardoor ze bleker lijken. Kleine rimpeltjes rond de mond kunnen zorgen voor een onregelmatige liplijn. Een lipliner kan helpen om de mond optisch te vergroten en kleine oneffenheden te camoufleren. Bij lippigmentatie wordt rekening gehouden met jouw natuurlijke lipkleur, je favoriete lipstickkleur en de vorm van je mond.

LIPLINER MET SCHADUW

Dit type lipliner omvat een schaduwtechniek waarbij eerst de lipcontour wordt getekend, gevolgd door het inkleuren van de binnenkant. Het corrigeert zichtbare onregelmatigheden en kan de lipcontour iets uitbreiden voor een voller effect.

FULL LIPS

De full lips techniek omvat het volledig inkleuren van de lippen, met of zonder contourlijn. Het is een ideale oplossing voor lippen met weinig natuurlijke kleur, resulterend in een blijvende, zachte blos en een voller uiterlijk.

LIPPEN VERGROTEN

Wil je voller ogende lippen? Met permanente make-up voor de lippen kun je lippen optisch vergroten of voller laten lijken. Voor een vergrotend effect combineer je een full lips pigmentatie met een permanente make-up lipliner.

Nazorg Lippen

• Voorkom aanraking van de lippen, of minimaliseer deze.
• Breng minstens 3 keer per dag na de behandeling de voorgeschreven aftercare crème/vaseline aan met een wattenstaafje.
• Om herpes te voorkomen, breng Zovirax tot 3 keer per dag aan met een wattenstaafje op de lippen (gebruik altijd een nieuwe verpakking).
• Gebruik een onaangebroken zakje of potje aftercare crème en breng deze aan met een wattenstaafje op de lippen om bacteriële besmetting te voorkomen.
• Vermijd overmatige blootstelling aan UV-licht, inclusief zonnebank.
• Breng voor het douchen de aftercare crème/vaseline aan op de lippen.
• Vermijd contact met water gedurende 48 uur na de behandeling en houd de lippen zo droog mogelijk gedurende de hele week (behalve voor de aftercare crème).
• Vermijd sauna’s en zwembaden.
• Gebruik geen lippenstift of lipgloss.
• Reinig de lippen niet met reinigingsmiddelen.
• Krab geen korstjes af.
• Gebruik geen “whitening tandpasta”.
• Vermijd chemische peelings gedurende 6 maanden na de pigmentatie.
• Voor het tandenpoetsen, de lippen insmeren met aftercare crème/vaseline.
• Vermijd pittig eten en warme dranken.
• Drink de eerste uren na de behandeling met een rietje.
• Drink de eerste 4 uur na de pigmentatie geen alcohol.
• Gebruik geen crèmes met fruitzuren en vitamine A op de behandelde plek.⬤

• Bij blootstelling aan de zon, inclusief zonnebank, altijd een zonnebrandcrème (SPF 30 of hoger) gebruiken op de wenkbrauwen om de kleur langer te behouden.
• Om de kleur van uw permanente make-up fris te houden, raden we aan om elke 9 tot 14 maanden terug te komen voor een touch-up behandeling.
• De tweede behandeling moet plaatsvinden tussen 6 en 8 weken na de eerste, maar niet later dan 3 maanden.

Direct na de behandeling kan het aangebrachte pigment donkerder lijken en kunnen de lippen licht gezwollen zijn, wat normaal is. Gedurende het genezingsproces zal de kleur van de lippen minstens 50% lichter worden. Na ongeveer 36 uur zal de zwelling verdwijnen.

Vanaf de derde dag kunnen er pigmentkorstjes ontstaan op de lippen. Het is belangrijk om deze korstjes niet af te krabben of te trekken, omdat dit tot ontstekingen kan leiden of het pigment kan verwijderen. De korstjes zullen vanzelf loslaten wanneer de huid eronder begint te genezen. Na 5-7 dagen zal er weinig tot niets meer te zien zijn van de pigmentatie. Dit is een normale reactie en na 3-4 weken zal de kleur geleidelijk weer tevoorschijn komen.

Het volledige genezingsproces duurt 6-8 weken, waarna eventuele nabehandelingen kunnen worden uitgevoerd. Bij ontstekingen of extreme zwelling is het raadzaam om altijd een arts te raadplegen.