Lash Lift

Wat is een lash lift behandeling?

Lash lift behandeling is een geweldig alternatief voor klanten die geen onderhoud van wimper extensions willen, maar hun wimpers toch willen laten knallen. We liften en vormen gewoon je natuurlijke wimpers, je hebt geen wimperkruller meer nodig!

Deze lash liftbehandeling blijft tussen de 6 a 8 weken zitten (afhankelijk van de wimpercyclus uiteraard).

Wanneer zelfs de beste mascara het niet voor je doet, hebben we wimperextensions en magnetische wimpers gezien om de wimpers langer en voller te laten lijken. Maar als je geen gedoe met het extra gewicht van wimpers wilt die je ogen verdringen, dan is een lash lift wellicht iets voor jou.

 

Hier zijn enkele manieren om uw lash lift te behouden:

Before & After

Lash_Lift_Before
Lash_Lift_After
Hoe lang gaat een lash lift mee?

Dit hangt echt af van hoe snel je natuurlijke wimpers groeien, maar een goede lash lift kan wel zes tot acht weken aanhouden.

Kun je mascara dragen met een lash lift?

Ja, wacht gewoon tot na die cruciale periode van 24 uur om naar je toverstaf te reiken, anders loop je het risico de lash lift ongedaan te maken.

Kan een lash lift op elke wimperlengte en -kleur?

Wimpers kunnen lang of kort zijn, maar moeten minimaal 4 mm zijn om de behandeling te krijgen. Wij bevelen echter ook aan om meteen een wimpertint samen met de lash lift te nemen. Het zal je natuurlijke wimpers liften en donkerder maken zonder een wimperkruller te gebruiken en een evenwichtige, moeiteloze look creëren met een natuurlijke frisse oogopslag.