Lash Lift

Ervaar de verbluffende transformatie van je wimpers met een lash lift bij Whitney’s Beauty Addicts in Melick, Limburg. Onze lash lift behandelingen tillen je wimpers naar nieuwe hoogten, waardoor je ogen groter en helderder lijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een stralende oogopslag!

Wat is een lash lift behandeling?

Een lash lift behandeling is een fantastisch alternatief voor mensen die geen onderhoud willen plegen aan wimperextensions, maar toch prachtige wimpers willen hebben. Tijdens deze behandeling liften en vormen we eenvoudigweg uw natuurlijke wimpers, waardoor u geen wimperkruller meer nodig heeft. Het resultaat blijft doorgaans tussen de 6 en 8 weken zitten, afhankelijk van uw individuele wimpercyclus. Wanneer zelfs de beste mascara niet het gewenste effect geeft, biedt een lash lift uitkomst. In tegenstelling tot wimperextensions en magnetische wimpers, voegt een lash lift geen extra gewicht toe aan uw ogen, maar zorgt het wel voor langere en vollere wimpers. Als u op zoek bent naar een moeiteloze manier om uw ogen te laten stralen, dan is een lash lift misschien precies wat u nodig heeft.

Hier zijn enkele manieren om uw lash lift te behouden:

Door deze richtlijnen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw lash lift zo lang mogelijk meegaat en dat u optimaal kunt genieten van uw prachtige wimpers.

Before & After

Lash_Lift_Before
Lash_Lift_After
Hoe lang gaat een lash lift mee?

“Een lash lift kan doorgaans zes tot acht weken meegaan, afhankelijk van de groeisnelheid van je natuurlijke wimpers. Hoe snel je wimpers groeien beïnvloedt hoe lang het resultaat zichtbaar blijft.”

Kun je mascara dragen met een lash lift?

“Ja, je kunt mascara dragen na een lash lift. Het is echter belangrijk om te wachten tot na de eerste 24 uur na de behandeling om mascara aan te brengen, om te voorkomen dat de lash lift wordt verstoord. Op die manier behoud je het beste resultaat van de behandeling.”

Kan een lash lift op elke wimperlengte en -kleur?

Wimpers kunnen lang of kort zijn, maar moeten minimaal 4 mm zijn om de behandeling te krijgen. Wij bevelen echter ook aan om meteen een wimpertint samen met de lash lift te nemen. Het zal je natuurlijke wimpers liften en donkerder maken zonder een wimperkruller te gebruiken en een evenwichtige, moeiteloze look creëren met een natuurlijke frisse oogopslag.