PMU EYELINER

Permanente Make-Up Eyeliner

Ontdek de kracht van permanente make-up eyeliner voor expressieve ogen. Met verschillende kleurstellingen kan de uitstraling van de ogen worden versterkt en verbeterd. Door een strakke lijn tussen de wimperhaartjes te pigmenteren, zorgt permanente make-up eyeliner voor een natuurlijke en volle oogopslag. Het corrigeert ook de verhoudingen van te grote of te kleine ogen, waardoor ze optisch in balans worden gebracht. Vergeet uitgelopen oogpotlood of eyeliner en geniet altijd van sprekende ogen.

Ervaar de voordelen van PMU eyeliners

Permanente make-up eyeliners worden tussen de wimperhaartjes en op de wimperrand gepigmenteerd, wat resulteert in een natuurlijke en volle expressieve oogopslag. Een deskundig aangebrachte permanente make-up eyeliner sluit naadloos aan bij de wimperrand voor een verbluffend resultaat.

Een van de grootste voordelen van permanente make-up eyeliner is dat de basis make-up altijd aanwezig is, hierdoor heb je dus geen blote billen gezicht meer. Voortaan kan je met een gerust gevoel gaan zwemmen, naar de sauna en gaan sporten zonder dat  je make-up uitloopt. Ook heb je nooit meer zwarte restjes in de ooghoeken.

Met permanente make-up eyeliner kan de vorm van de ogen optisch worden aangepast voor een betere verhouding. Een boven-eyeliner opent en vergroot het oog, terwijl een onder eyeliner het oog sluit en verkleint. Hierdoor wordt een onder-eyeliner esthetisch niet aanbevolen. Kies voor een boven-eyeliner voor een groter ogende oogopslag en een gebalanceerde uitstraling.

Tijdens de behandeling van permanente make-up eyeliner wordt gebruik gemaakt van een steriele naaldmodule, wat zorgt voor een veilige en hygiënische procedure. De behandeling wordt over het algemeen als pijnloos beschouwd, waardoor je comfortabel en ontspannen kunt genieten van je nieuwe look.

Met permanente make-up eyeliners hoef je nooit meer eyeliner te tekenen. Dit betekent elke dag moeiteloos genieten van een perfecte oogopslag, zonder gedoe of tijdverlies. Ontdek de vrijheid van permanente make-up en vergeet het dagelijkse ritueel van eyeliner aanbrengen!

De pigmenten die Whitney’s Beauty Addicts gebruikt, zijn goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Dit betekent dat al onze pigmenten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van onze behandelingen.

De Technieken

De standaard eyeliner wordt net boven de wimperrand aangebracht, zodat deze zichtbaar is wanneer de ogen open zijn. Dit is een veelgekozen techniek voor eyeliner en kan zowel boven als onder worden aangebracht. Ontdek de veelzijdigheid van deze klassieke eyelinerstijl bij Whitney’s Beauty Addicts.

Een zacht uitgeschaduwde eyeliner is een subtiele optie zonder een strakke lijn. De randen van de eyeliner zijn vervaagd, waardoor een zachtere uitstraling ontstaat. Ideaal voor wie geen harde eyeliner in het gezicht wenst. Ontdek deze zachte en natuurlijke eyelinerstijl bij Whitney’s Beauty Addicts.

Een wimperlijn eyeliner (Lashline) is een subtiele variant van de traditionele eyeliner. Het is een fijne lijn die zich tussen de wimpers op de wimperrand bevindt, waardoor het bijna onzichtbaar is wanneer de ogen geopend zijn. Deze eyeliner accentueert de ogen subtiel en maakt de oogopslag donkerder, waardoor de wimpers voller lijken. Ontdek deze verfijnde techniek voor eyeliner, die zowel boven als onder de wimpers kan worden aangebracht, bij Whitney’s Beauty Addicts.

De brede eyeliner is een bredere variant van de standaard eyeliner, in tegenstelling tot de subtiele wimperlijn. Met deze eyeliner is het mogelijk om een wing te creëren, waarvan de grootte bespreekbaar is. Deze eyeliner geeft een meer expressieve uitstraling aan de blik en kan zowel boven als onder worden aangebracht. Ontdek de mogelijkheden van deze statement eyeliner bij Whitney’s Beauty Addicts.

De duo kleur/tone eyeliner bestaat uit twee pigmentkleuren, waarbij de basis meestal een zwarte eyeliner is. Boven het zwarte pigment wordt direct een tweede eyeliner in een gewenste kleur geplaatst. Vaak wordt deze kleur afgestemd op de iris, maar er zijn diverse mogelijkheden, zoals bruin, groen, blauw of paars. Ontdek de veelzijdigheid van deze duo-tone eyeliner bij Whitney’s Beauty Addicts.

De Smokey Eyes eyeliner, ook bekend als Butterfly Eyeliner, wordt gekenmerkt door een zwarte basis. Hierbij wordt met dezelfde of een andere kleur een schaduw aangebracht tegen de zwarte eyeliner. De schaduw is aan de buitenkant donker en wordt naar binnen toe steeds zachter en lichter van kleur. Met de Smokey Eyes eyeliner zijn de mogelijkheden qua kleur en schaduwdikte vrijwel eindeloos. Ontdek de veelzijdigheid van deze stijlvolle eyeliner bij Whitney’s Beauty Addicts.

Voor- en nazorg

• Vermijd gedurende 2 weken voor de behandeling de zonnebank.
• Drink geen alcohol 24 uur vóór de behandeling.
• Het wordt aanbevolen om uw haren te wassen vóór de behandeling, aangezien er de eerste dagen geen water op de aangebrachte PMU mag komen.
• Draag geen contactlenzen tijdens de behandeling en breng een bril mee.
• Gebruik geen drugs 24 uur vóór de behandeling.
• Bij voorkeur geen bloedverdunners gebruiken gedurende 5 dagen voor de behandeling (raadpleeg uw arts).
• Vermijd bij voorkeur mascara voor de behandeling, vooral geen waterproof mascara.
• Slik 24 uur vóór de behandeling geen aspirine of ibuprofen (paracetamol is toegestaan).
• Verwijder wimperextensions 2 weken voor de behandeling.
• Onderga geen botox behandelingen 2 weken vóór of na de permanente make-up eyeliner.
• Als er een ooglidcorrectie is uitgevoerd, moet er minimaal 3 maanden tussen zitten voordat permanente make-up eyeliner kan worden aangebracht.
• Raadpleeg uw dermatoloog indien u onder behandeling bent bij een dermatoloog voordat u de behandeling laat uitvoeren.
• Raadpleeg eerst uw behandelend arts als u camouflage laat aanbrengen vanwege bestralings- of operatielittekens.
• Als u chemotherapie moet ondergaan, raadpleeg dan eerst uw oncoloog.
• Gebruik geen foundation voor de behandeling.
• Zorg voor oppas voor uw kinderen en neem ze niet mee naar de behandeling.

De nazorg van permanente make-up is van cruciaal belang voor een succesvolle genezing en een optimaal resultaat. Het correct opvolgen van de nazorginstructies is essentieel voor een perfecte eyeliner. Bij Whitney’s Beauty Addicts streven we naar een uitmuntend resultaat en hebben we jullie medewerking nodig om dit te bereiken.

Direct na de behandeling kunnen de ogen gezwollen lijken, maar deze zwelling neemt meestal na enkele uren af en zal de volgende dag verminderen. Soms lijken de oogleden dik beschilderd, maar wees gerust, na één week zal dit 30% tot 50% minder zijn. In de komende weken zal de kleur verzachten en een natuurlijker uiterlijk krijgen.

Dit kan het genezingsproces verstoren en leiden tot het verwijderen van pigment uit de huid. Hierdoor blijft er minder pigment in de huid zitten en is er een verhoogd risico op infecties. Laat de korstjes natuurlijk genezen voor een optimaal resultaat.

• Raak de eyeliner zo min mogelijk aan met uw vingers.
• Laat de oogleden bij voorkeur aan de lucht drogen zonder in te smeren.
• Probeer tijdens het douchen de ogen droog te houden. Indien ze nat worden, dep ze dan voorzichtig droog met een tissue zonder te wrijven.
• Vermijd contact met water gedurende de eerste 48 uur.
• Geen gebruik maken van de sauna of zwembad.
• Wees voorzichtig met sporten om overmatig zweten op het gezicht te voorkomen.
• Gebruik bij voorkeur geen make-up op de ogen, vooral geen mascara. Als u de oogleden wilt camoufleren, gebruik dan mineraal gezichtspoeder.
• Reinig de ogen voorzichtig met een wattenstaafje gedrenkt in lauw water, vermijd de plek van de eyeliner en wrijf niet, vooral niet tijdens de eerste 48 uur.
• Maak geen gebruik van reinigingsmiddelen op de plek van de eyeliner.
• Drink geen alcohol gedurende de eerste 4 uur na de behandeling.
• Trek of krab geen korstjes eraf.

• Bij het zonnen, inclusief zonnebank, altijd een Sun block (factor 30 of hoger) gebruiken. Dit beschermt niet alleen uw huid, maar ook uw Permanent Make-up eyeliner tegen schadelijke UV-straling.
• Om de kleur van uw Permanent Make-up eyeliner mooi te houden, raden wij aan om elke 9 tot 14 maanden terug te komen voor een touch-up behandeling.
• De tweede behandeling dient plaats te vinden tussen de 6 en 8 weken na de eerste, maar mag niet later zijn dan 3 maanden.

Let op: raadpleeg bij ontsteking of extreme zwelling altijd een arts