PMU Beauty Mark

Ontdek de schoonheid van permanente make-up Beauty Mark?

“Een beauty mark en/of beauty spot behoren tot de mogelijkheden van permanente make-up. Een ‘beauty mark’ boven de bovenlip wordt beschouwd als een van de zeven schoonheden. Als ‘moeder natuur’ u deze niet heeft meegegeven, kan permanente make-up uitkomst bieden. Een permanente make-up beauty mark kan een aanvulling zijn op natuurlijke karaktertrekken en een speels effect geven.

U kunt zelf de gewenste plek aanwijzen voor de permanente make-up beauty mark, maar er zijn uitzonderingen. Een beauty mark wordt nooit aangebracht op de plek waar al een vlekje of moedervlek zit, tenzij u toestemming heeft van uw arts of dermatoloog en kunt aantonen dat het vlekje een risicoloos stukje weefsel is.”

“Ontdek de mogelijkheden van permanente make-up beauty marks voor een speels en natuurlijk effect. Lees meer over het aanbrengen van beauty marks en beauty spots en hoe ze een aanvulling kunnen zijn op uw natuurlijke uitstraling. Bij Whitney’s Beauty Addicts bieden we deskundige permanente make-up diensten om uw schoonheid te benadrukken.”

De magie van Permanente make-up beauty mark/ -spot

“Beauty marks en beauty spots zijn over het algemeen natuurlijk voorkomende vlekken, vooral op het gezicht, die de bestaande schoonheid versterken en een uniek kenmerk geven aan de algehele persoonlijkheid. Ze trekken de aandacht naar speciale gebieden zoals de nek, ogen, mond of neus en helpen onbewust uw imago opnieuw te definiëren in de geest van anderen. Sproeten zijn de meest voorkomende schoonheidsvlekken die leeftijd verbergen en een jeugdig gevoel geven.

Met permanente make-up kunnen dergelijke beauty marks gecreëerd worden, waarbij het pigmenteren ook in verschillende kleuren toegepast kan worden.”

“Ontdek de magie van permanente make-up beauty marks en spots, natuurlijk voorkomende vlekken die uw schoonheid versterken en unieke kenmerken toevoegen aan uw persoonlijkheid. Bij Whitney’s Beauty Addicts bieden we deskundige permanente make-up diensten om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren met een scala aan kleuropties.”

Belangrijke contra-indicaties voor Permanente Make-up Beauty Mark

Er zijn verschillende ziekten en aandoeningen waarbij permanente make-up NIET mag worden uitgevoerd. Deze contra-indicaties omvatten onder andere

 • Hemofilie
 • Contactallergie
 • Diabetes
 • Immuunstoornis
 • Hart- en vaatafwijkingen
 • Herpes zoster in het gelaat (of ooit gehad)
 • Herpes simplex oogontsteking
 • Ichtiose
 • Ehler-danlos syndroom
 • Glaucoom
 • Melanomen
 • Keloïd
 • Oogcomplicaties door diabetes
 • Lipkanker
 • Gebruik roaccutane (of afgelopen 6 maanden gebruikt)
 • Jonger dan 18 jaar
 • Lupus
 • Ziekte van grave
 • Chronische huidziekte
 • Kanker

Ontdek belangrijke contra-indicaties voor permanente make-up, waaronder hemofilie, diabetes, immuunstoornissen en meer. Bij Whitney’s Beauty Addicts streven we naar de veiligheid en gezondheid van onze klanten en houden we rekening met deze contra-indicaties voor een veilige en verantwoorde behandeling.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.

Belang van Nazorg voor Permanente Make-up Beauty Spots

Een goede nazorg voor permanente make-up is van cruciaal belang voor een succesvolle genezing en een optimaal resultaat. Het correct opvolgen van de nazorginstructies is essentieel voor een perfecte beauty spot. Bij Whitney’s Beauty Addicts streven we naar het zetten van de perfecte beautyspot, maar daarvoor hebben we jouw medewerking nodig om het optimale resultaat te behalen.

Ontdek het belang van nazorg voor permanente make-up beauty spots voor een succesvolle genezing en optimaal resultaat. Bij Whitney’s Beauty Addicts bieden we deskundige nazorginstructies om ervoor te zorgen dat jouw permanente make-up behandeling een succes wordt.

Wat te verwachten na de behandeling van Permanente Make-up

Direct na de behandeling kan de permanente make-up (PMU) heel donker lijken van kleur. Dit kan verrassend zijn, maar maak je geen zorgen. Na ongeveer één week zal de kleur al 30% tot 50% minder intens zijn. In de daaropvolgende weken zal de kleur verder verzachten en een natuurlijker uiterlijk krijgen.

Ontdek wat te verwachten na de behandeling van permanente make-up (PMU), inclusief het donkerder lijken van de kleur direct na de behandeling en hoe deze geleidelijk zal verzachten voor een natuurlijker uiterlijk. Bij Whitney’s Beauty Addicts bieden we deskundige permanente make-up behandelingen met nazorgadvies voor een optimaal resultaat.

Krab eventuele korstjes er nooit af!

Het is van essentieel belang om eventuele korstjes na een permanente make-up behandeling nooit af te krabben! Door dit te doen, verstoort u het genezingsproces en kan het pigment uit de huid worden getrokken, waardoor het wondje opnieuw wordt geopend. Dit resulteert in minder pigment dat in de huid blijft zitten en verhoogt het risico op infecties.

Ontdek waarom het belangrijk is om na een permanente make-up behandeling nooit korstjes af te krabben. Door dit te doen, verstoort u het genezingsproces en verhoogt u het risico op infecties. Bij Whitney’s Beauty Addicts bieden we deskundig advies voor een succesvolle genezing na permanente make-up behandelingen.

Nazorgadvies voor de eerste 7 dagen na permanente make-up behandeling

Gedurende de eerste 7 dagen na uw permanente make-up behandeling is het belangrijk om de volgende nazorgadviezen op te volgen:

1. Ongeveer 45 minuten na de behandeling, dep de behandelde plaats met een tissue om te controleren op wondvocht. Blijf deppen zolang er wondvocht uit komt om korstvorming te voorkomen.
2. Raak de behandelde plaats niet of zo min mogelijk aan met uw vingers.
3. Smeer de behandelde plaats niet in en laat deze aan de lucht drogen voor het beste resultaat.
4. Probeer tijdens het douchen de behandelde plaats zo droog mogelijk te houden. Indien nat geworden, dep het dan droog met een tissue en vermijd wrijven.
5. Vermijd contact met water gedurende de eerste 48 uur.
6. Vermijd de sauna en zwembaden.
7. Wees voorzichtig met sporten om overmatig zweten op het gezicht te voorkomen.
8. Gebruik geen make-up op de behandelde plaats. Indien nodig, gebruik een mineraal gezichtspoeder om te camoufleren.
9. Maak geen gebruik van reinigingsmiddelen op de behandelde plaats.
10. Drink geen alcohol gedurende de eerste 4 uur na de behandeling.
11. Krab geen korstjes af.
12. Gebruik geen crèmes met fruitzuren en vitamine A op de gepigmenteerde plaats.
13. Pas gedurende 6 maanden geen chemische peelings toe op de behandelde plaats.

Ontvang belangrijk nazorgadvies voor de eerste 7 dagen na uw permanente make-up behandeling. Volg deze richtlijnen nauwkeurig op voor een succesvolle genezing en langdurig.

Nazorgadvies na volledige genezing van permanente make-up

Nadat de plek van uw permanente make-up volledig is genezen, is het belangrijk om de volgende nazorgadviezen op te volgen:

1. Maak tijdens het zonnen (ook zonnebank) altijd gebruik van een Sun block (factor 30 of hoger) op de plek van de permanente make-up om de kleur beter en langer te behouden.
2. Om uw permanente make-up mooi te houden van kleur, adviseren wij u elke 9 tot 14 maanden terug te komen voor een touch up behandeling.
3. Indien nodig, kan een eventuele tweede behandeling plaatsvinden tussen de 6 en 8 weken na de eerste, maar maximaal na 3 maanden.

Ontvang nazorgadvies voor permanente make-up na volledige genezing. Bescherm uw permanente make-up kleur door altijd zonnebrandcrème te gebruiken en overweeg regelmatig touch-up behandelingen om de kleur fris en levendig te houden. Bij Whitney’s Beauty Addicts bieden we deskundige nazorg adviezen voor een langdurig mooi resultaat.

Én vergeet nooit: raadpleeg bij ontsteking of extreme zwelling altijd een arts!